Om oss

Hjörnes Advokatbyrå är vår passion att hjälpa alla våra klienter till en tryggare vardag. Vi gör det genom att alltid erbjuda ett första kostnadsfritt samtal. Då ingår alltid en första kostnadsfri rådgivning.

Behöver ni även hjälp med avtalsskrivning och tvistelösning så gör vi även det. Genom att lotsa er pedagogiskt genom juridiken och berätta vad som gäller i just den situation som ni befinner er i och hur ni bäst kommer vidare. På så sätt får ni kunskap om era rättigheter och eventuella skyldigheter.

Advokat Sara Hjörne är ledamot i Sveriges Advokatsamfund och ägare av Hjörnes Advokatbyrå AB. 

överklaga bygglov om oss

För privatpersoner, företag och BRF:er

Är du privatperson, eller är ett företag eller bostadsrättsförening (BRF) så styr era avtal er verksamhet. Det är viktigt att grunden som ni bygger er verksamhet på ska vara så stabil och genomarbetad som det bara går. Att köpa professionell hjälp med detta kommer att spara er pengar i det långa loppet och ni slipper genomgå onödiga tvister. Hos oss finner ni personligt engagemang och en gedigen kompetens.

Samarbeten med specialister inom området

Skulle det krävas ytterligare expertkunskap så har vi goda samarbeten med andra experter inom området för att kunna överklaga ett bygglov, detaljplan eller marklov. Vi har gedigna samarbeten med sakkunnniga inom olika områden såsom besiktningsmän, kontrollansvariga, hantverkare, mäklare och försäkringtjänstemän. Dessa kan vid behov, komplettera oss i olika ärenden.

Undrar du över något när det handlar om att överklaga bygglov? Ta kontakt och ring oss på 0300-43 10 40 för kostnadsfritt samtal!