Om oss

Vår passion är att hjälpa alla våra klienter till en tryggare vardag. Ring oss – i ett första samtal får du snabb rådgivning.

Behöver du hjälp med avtalsskrivning och tvistelösning så gör vi även det. Vi lotsar dig på ett lättförståeligt sätt genom juridiken och berättar vad som gäller i just din situation. På så sätt får ni kunskap om era rättigheter och eventuella skyldigheter.

För privatpersoner, företag och BRF:er

Är du privatperson, eller är ett företag eller bostadsrättsförening (BRF) så styr era avtal er verksamhet. Det är viktigt att grunden som ni bygger er verksamhet på ska vara så stabil och genomarbetad som det bara går. Att köpa professionell hjälp med detta kommer att spara er pengar i det långa loppet och ni slipper genomgå onödiga tvister. Hos oss finner ni personligt engagemang och en gedigen kompetens.

Samarbeten med specialister inom området

Skulle det krävas ytterligare expertkunskap så har vi goda samarbeten med andra experter inom området för att kunna överklaga bygglov, detaljplan eller marklov. Vi har gedigna samarbeten med sakkunnniga inom olika områden såsom besiktningsmän, kontrollansvariga, hantverkare, mäklare och försäkringtjänstemän. Dessa kan vid behov komplettera oss i olika ärenden.

Undrar du över något när det handlar om att överklaga bygglov? Ta kontakt och ring oss!